loading...
سایت تفریحی - گرافیکی هزارویک چیز
محمدرضا امیری بازدید : 193 جمعه 01 فروردین 1393 نظرات (0)

سلام الان که این پست منتشر میشه، ساعت 13 است.اوّلین روز سال جدید هست.من به نوبه خودم این عید فرخانده رو به شما تبریک میگم

مواد لازم برای 4 نفر:

برنج 4 پیمانه

سبزی پلویی شامل تره فرنگی یا سیر تازه، جعفری، شوید، شنبلیله و گشنیز، از هر کدام 200 گرم
ماهی 1 عدد متوسط
آرد سفید 2 فنجان
زردچوبه ودارچین به میزان لازم
لیموترش 4 عدد
روغن مایع نصف فنجان
تمبر هندی (به صورت دلخواه) یک بسته
نمک و فلفل به مقدار خیلی کم
پیاز یک عدد بزرگ
سیر 4 حبه


طرز تهیه:

ابتدا برنج آب کش شده را کم کم داخل قابلمه ای که در ته آن مقداری روغن مایع ریخته و به دلخواه نان لواش یا سیب زمینی گذاشته اید، ریخته و لابلای برنج ها را از سبزی پلوییتان که از قبل خورد و آماده کرده اید بریزید و با اضافه کردن روغن بگذارید دم بکشد.کمی از گشنیز، جعفری وشنبلیله ی این سبزی ها را برای ماهی ها کنار بگذارید.

معمولا ماهی که برای شب عید استفاده می شود، ماهی سفید، قزل آلا یا شیر است که بسته به سلیقه هر خانواده نوع آن تعیین می شود.

ماهی  دلخواه خود را پس از تمیز کردن به تکه های هم اندازه تقسیم کرده که برای راحتی، این کار را به خواست شما هنگام خرید این نوع ماهی نیز برایتان انجام می دهند، آنها را حدود نیم ساعت داخل آب لیمو، پیاز و نمک و فلفل قرار دهید و مقدار نمک را کم بزنید چرا که تمبر هندی خود بسیار نمک داشته و ممکن است غذای شما را شور کند. پس از نیم ساعت که ماهی ها با آب لیمومزه دار شدند آنها را از آب لیمو بیرون کشیده و در آرد سفیدی که با زردچوبه و دارچین مخلوط شده بخوابانید و سرخ کنید.

در این مرحله نوبت به مزه دار و خوشمزه تر کردن ماهی ها با طعم خاص می رسد به طوری که ابتدا تمبر هندی را داخل یک لیوان آب حل کرده و از صافی عبور داده کنار بگذارید. در ظرفی دیگر پیاز و سیر را با کمی زردچوبه و فلفل بدون نمک با هم سرخ کرده، گشنیز، جعفری و شنبلیله ی خورد شده ای را که از سبزی های پلویی کنار گذاشته بودید به آنها اضافه کرده و بگذارید خوب با هم سرخ شوند، پس از سرخ شدن، تمبر هندی های حل شده در آب را به آنها اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید و جا بیفتد.

این مایع سس مانند را روی ماهی های سرخ شده ریخته و بگذارید همینطور با درب باز روی شعله ی کم بجوشد تا ماهی ها را مزه دار کند.پس از بیست دقیقه ماهی خوشمزه ی شما آماده است. با مخلوط این سس به همراه کمی مغز گردوی خورد شده می توانید شکم انواع ماهی های دیگری که دوست دارید را پر کرده و سپس آنها را با شعله ی کم سرخ نمایید که بسیار لذیذ و خوشمزه خواهد شد.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
تولد وبلاگــم : 30 / 05 / 1392
جهت حمایت از ما بنر مارا در وب خود قرار دهید
===================
از من به شما نصیحت: کسی که همیشه سعی میکنه بقیه رو شاد کنه بیشتر از همه تنهاست اون رو تنها نذارید چون هیچوقت به شما نمیگه که بهتون نیاز داره ...
================
در نظر سنجی شرکت کنید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    چگونه با این وبلاگ اشنا شدید؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 158
  • کل نظرات : 199
  • افراد آنلاین : 57
  • تعداد اعضا : 123
  • آی پی امروز : 116
  • آی پی دیروز : 57
  • بازدید امروز : 156
  • باردید دیروز : 116
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 272
  • بازدید ماه : 272
  • بازدید سال : 34,489
  • بازدید کلی : 213,143